Reserveer alvast in uw agenda

Relatiedag Bureau Kalden op donderdag 21 juni 2018

Op 21 juni - de langste dag van het jaar - zal dit keer de bijeenkomst voor alle relaties en genodigden van Bureau Kalden plaatsvinden in het Borchhuus in het centrum van Varsseveld.  Met actuele onderwerpen, die in de vorm van een seminar en workshops gepresenteerd worden. Hoofdthema is de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de rol van de OR. Alle vaste relaties van Bureau Kalden ontvangen binnenkort een uitnodiging.

 
Steven Jellinghaus, partner bij De Voort advocaten, verzorgt een inleiding over de privacyverordening, zoals de AVG ook vaak wordt omschreven. Je leest er overal over; veel organisaties zijn er mee bezig en het begint bijna een hype te worden. Steven zet ons weer met beide benen op de grond. Wat kan wel en wat niet. Wat is de rol van de OR bij dit alles.
In het programma is ook ruimte zijn om actuele wet- en regelgeving te behandelen. Bijvoorbeeld het wetsvoorstel ‘Wijziging van de Wet op de ondernemingsraden in verband met de bevoegdheden van de ondernemingsraad inzake de beloningen van bestuurders’. Naast de mogelijkheid om een flink aantal deskundigen uit het netwerk van Bureau Kalden te raadplegen, zijn er in het middaggedeelte ook een aantal workshops. Onderwerpen die al bekend zijn: ‘de rol van de OR bij Vertrouwenspersonen’ en ‘Jaarplannen maken en de planning van de OR'. Binnenkort ontvangen alle vaste relaties een uitnodiging. Als u ook uitgenodigd wilt worden, mail dan naar ger@kalden.nl

Nieuwsbrief

Naam   
 
E-mail   
 
 
 
     

Zoeken